logo2

PORTfolio

EVA & VGZ

“Yessss, ik heb een nieuwtje! Vanaf vandaag mag ik mezelf Ambassadeur Zorgvernieuwing noemen van VGZ. Zo! Een hele mondvol, maar ik heb dus absurd veel zin in deze klus. Zoals je weet heb ik wat met zorg. En dan vooral: alles wat helpt om zorg in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden. Voor iedereen.”

Als ambassadeur zorgvernieuwing is Eva de belichaming van de optimistische aanjager van innovatie in de zorg.

Eva is als ambassadeur niet in dienst van VGZ maar ze geeft een kijkje achter de schermen en genereert aandacht voor het belang en de impact van zorgvernieuwing. Via haar nuchtere kijk neemt Eva Nederland mee in het onderwerp zorgvernieuwing van VGZ.

 

De komende tijd zien we hoe Eva op verschillende manieren samenwerkt met VGZ. Zo is ze dagvoorzitter bij bijeenkomsten, gaat ze in gesprek met VGZ’s innovatie en regiomanagers, loopt ze mee met zorgprofessionals en maakt zij content over spraakmakende zorginnovaties en initiatieven waar VGZ bij betrokken is.

DIENSTEN

Presentatrice

Naast het presenteren van haar eigen programma’s: Weet Wat Je Date (2020) en Eva en de Eva’s (2021) wordt Eva ook vaak geboekt als dagvoorzitter, moderator en interviewer voor grote en kleine bijeenkomsten door het hele land. Zo heeft ze al opdrachten uitgevoerd voor o.a. de gemeente Nijmegen, het RadboudUMC, Rabobank en diverse ministeries. Ook wordt zij veel gevraagd door stichtingen en culturele instellingen.

Spreker

Eva weet met haar werk als programmamaker en presentator allerlei maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. Daarnaast weet ze ook met haar lezingen mensen te inspireren door te vertellen over de hindernissen die zij juist wel of niet doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met een rake dosis zelfspot en een leerzame boodschap.

Columnist

Eva heeft een passie en talent voor schrijven. Deze passie heeft zij niet alleen omdat zij Communication en Media design heeft gestudeerd maar ook omdat zij simpelweg erg blij wordt van het schrijven van een leuke column met humor. In de afgelopen jaren heeft Eva veel ervaring opgedaan en columns geschreven voor o.a. het Support Magazine en het Per Saldo tijdschrift. Op deze website zijn ook een aantal columns van haar te lezen.

Overig

Eva is niet alleen te boeken als presentatrice, spreker of columnist maar is ook te benaderen voor een inspirerend interview, een interessante podcast, een enthousiaste voice over of andere aanverwante opdrachten.

Heeft u een leuke aanvraag die goed bij Eva past? Laat het ons vooral weten zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Samenwerking

Met Eva Eikhout haal je meer dan een spreker of presentatrice in huis; je brengt een sprankelende energie, diepgaande inzichten en een vleugje onmiskenbare charme naar je evenement. Eva weet als geen ander hoe ze een publiek kan betoveren, niet alleen met haar woorden, maar met een oprechte connectie die ze weet te leggen. Haar aanstekelijke enthousiasme en scherpe inzichten tillen elke gelegenheid naar een hoger niveau. Boek Eva en geef je publiek een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!