logo2

EVA IS O.A. TE BOEKEN ALS

Presentatrice

Naast het presenteren van haar eigen programma’s: Weet Wat Je Date (2020) en Eva en de Eva’s (2021) wordt Eva ook vaak geboekt als dagvoorzitter, moderator en interviewer voor grote en kleine bijeenkomsten door het hele land. Zo heeft ze al opdrachten uitgevoerd voor o.a. de gemeente Nijmegen, het RadboudUMC, Rabobank en diverse ministeries. Ook wordt zij veel gevraagd door stichtingen en culturele instellingen.

Spreker

Eva weet met haar werk als programmamaker en presentator allerlei maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. Daarnaast weet ze ook met haar lezingen mensen te inspireren door te vertellen over de hindernissen die zij juist wel of niet doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met een rake dosis zelfspot en een leerzame boodschap.

Columnist

Eva heeft een passie en talent voor schrijven. Deze passie heeft zij niet alleen omdat zij Communication en Media design heeft gestudeerd maar ook omdat zij simpelweg erg blij wordt van het schrijven van een leuke column met humor. In de afgelopen jaren heeft Eva veel ervaring opgedaan en columns geschreven voor o.a. het Support Magazine en het Per Saldo tijdschrift. Op deze website zijn ook een aantal columns van haar te lezen.

Overig

Eva is niet alleen te boeken als presentatrice, spreker of columnist maar is ook te benaderen voor een inspirerend interview, een interessante podcast, een enthousiaste voice over of andere aanverwante opdrachten.

Heeft u een leuke aanvraag die goed bij Eva past? Laat het ons vooral weten zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Aanvraag formulier